Dron-ambulanca, mjeti që do të shpëtojë mijëra jetë

2-27

Sëshpejti do të zgjidhen problemet e shumë njerëzve që presin të marrin ndihmën mjekësore në zonat rurale.

Bëhet fjalë për dron-ambulancën e re që është dizajnuar. Koncepti i ri i këtij dron-ambulancë nuk ka nevojë për pilot dhe falë hapësirës së vogël mund të lëviz në rrugë të ngushta dhe terrene malore.

Ky dron-ambulancë është dizajnuar nga kompania Argodesign në Austin, Teksas. Mark Rolston, bashkëthemelues i kompanisë, ka deklaruar se ky koncept do të mund t’ua shpëtonte jetën miliona njerëzve.

1-48

4-15

Pin It