Duken fotoshop por janë të vërteta

 Fotografitë e mëposhtme janë realizuar në momentin dhe këndin e duhur  dhe rezultati i tyre është i mrekullueshëm

 

1. Një stuhi pluhuri mbi oqean në Australi

2. Kjo anije që rri pezull është në fakt një hotel në Kore të Jugut.

3. Artisti francez i grafiteve Tilt, krijoi një kryevepër duke dekoruar njërën pjesë të dhomës në një hotel në Marseille, përderisa pjesën tjetër e la plotësisht bosh.

4. Ky iluzion optik është në Paris – dhe përderisa mund të mendoni se është një sferë prej bari, në fakt është e gjitha e rrafshët

5. Këto pemë duket sikur janë në një vijë të drejtë

6. Dy prej yjeve më të mëdhenj të tenisit, Federer dhe Ndal, duke luajtur në një fushë mbi ujë

7. Kjo zonë prej kripe në Bolivi ju bën të mendoni se jeni duke ecur në ujë

8. Kështu ndikoi një termet në një hekurudhë në Canterbury, Zelandë të Re

9. Një vrimë e madhe në qytetin e Guatemales më 2010… po, kjo me të vërtetë ndodhi dhe po, me të vërtetë ishte kaq e madhe dhe kaq e thellë

10. Thjeshtë një iluzion optik i krijuar nga uji shumë i pastër

Pin It