Durrës, punëtoret e hekurudhës në protestë: Të rishikohet koncesioni

protesta-7

Punëtorët e hekurudhës së Durrësit dhe sindikatat në mbështetje të tyre kanë protestuar këtë të martë kundër vendimit të kompanisë koncesionare që ka marrë portin e Durrësit e cila nuk lejon hyrjen e trenave në ambientet e portit.

Ata kanë kërkuar nga qeveria rishikimin e koncesionit për hekurudhën e cila sipas tyre po e con atë drejt shkatërrimit.

Punëtoret kanë bllokuar segmenti rrugor që të con te porti i Durrësit duke mos lejuar qarkullimin e makinave.

Gjithashtu përmes protetstë ata kanë kërkuar që të mos shkarkohen më punëtorë nga puna si dhe t`i jepet fund korrupsionit në këtë sektor.

Pin It