E gjithë Zvicra në miniaturë..(Foto)

“Swissminiatur” është një park që ndodhet në pjesën italisht-folëse të Zvicrës, në kantonin Ticino dhe është një prej vendeve më të famshme për t’u vizituar në këtë vend.

Nëse koha dhe paratë nuk ju premtojnë për të vizituar të gjithë Zvicrën atëherë shkoni ne Swissminiatur do të gjeni një vend argëtues që ofron të gjitha atraksionet e Zvicrës.

Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme:

swissminiatur_005-1024x682

swissminiatur_002-1024x768

swissminiatur_006-1024x680

swissminiatur_016-1024x576

swissminiatur_020-1024x682

swissminiatur_007-1024x653

swissminiatur_014-1024x682

swissminiatur_015-1024x768

swissminiatur_012

swissminiatur_017-1024x651

swissminiatur_010-1024x768

 

Pin It