Ekspertët sugjerojnë 4 këshilla për një jetë të shëndetshme në ushqim

Shumë nga ne vuajnë që të kenë një peshë trupore të pranueshme dhe për këtë gjë ata përdorin dieta ekstreme.

Më poshtë keni disa sugjerime se si të keni një jetë të shëndetshme në ushqim.

1-Mos përdorni ëmbëlsirat shpesh

2-Blini ushqimet tuaja në ambjente të pastra

3-Shtoni në dietat tuaj produktet që përmbajnë omega 3

4-Thuajini mirupafshim konsumimit të bukës.

 

Pin It