Emri im është Dom, unë jam i paparë në vizatim..(shikoni fotot )

Domi është një djalosh 6 vjeçar nga Britania e Madhe i cili bën art duke vizatuar gjithçka nga jeta e tij nga kafshët, mjetet e transportit dhe mimika e mrekullueshme e njerëzve. Shihni fotot e tij..

14680672_1390654124308737_4672681550856865011_n

14595732_1390654467642036_6887641016847170842_n

14705910_1390654424308707_1349092367698532805_n

14721559_1390654110975405_6625382609425457943_n

14720531_1390654520975364_3705220838417037650_n

14724529_1390654490975367_1612718251635437508_n

14606267_1390654350975381_8610413175224945792_n

14572933_1390654464308703_4113759128864084241_n

14720505_1390654300975386_8290904539729774436_n

Pin It