Entuziastët e natyrës shijojnë stinën vjeshtake në Qafështamë

Rreth 50 të pasionuar pas eksplorimit të natyrës dhe ecjes nëpër shtigje vizituan nën guidën e Klubit Discover Albania natyrën vjeshtake të Parkut Kombëtar të Qafështamës. 25 tetor 2015. Foto: Ivana Dervishi | BIRN.

Eksplorimi i stinës vjeshtake në Qafështamë, 25 tetor 2015. Foto: Ivana Dervishi | BIRN.

 

1 (1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

Pin It