Facebook tashmë me teknologjinë ‘3D Touch’

 

apple-iphone-6s-live-_1938

Aplikacioni Facebook për pajisjet iOS do të marrë një përditësim që përdoruesit e iPhone 6s do ta vlerësojnë: teknologjia e re 3D Touch.

Teknologjia 3D Touch ju mundëson të bashkëveproni me iPhone-in në dy mënyra të reja, që Apple i quan “prekje mini” dhe “prekje e plotë”.

Përdoruesit do të kenë mundësi të shfrytëzojnë teknologjinë 3D Touch ndërsa shfletojnë furnizuesin e tyre të lajmeve dhe veçori të tjera të aplikacionit Facebook.
Veçoria do të përhapet tek të gjitha përdoruesit e iPhone 6s në muajt në vazhdim.

 

Pin It