Facebook-u rrit nivelin e stresit, zbuloni çfarë thotë studimi

facebook

Facebook-u rrit nivelin e stresit, ky përfundim ka dale pas një hulumtimi nga studiuesi danez Morten Tromholt, i cili mori në analizë 1095 pjesëmarrës dhe i ndau ne dy grupe.

Studimi thoshte që gjysma e pjesëmarrësve duhet të hiqte dorë nga facebook-u për një javë ndërsa pjesa tjetër do të vazhdonte të ishte aktive në rrjetet sociale.

Rezultatet treguan se në facebook njerëzit janë 55% më shumë të stresuar si dhe 4 nga 10 njerëz janë ziliqarë për postimet e miqve në facebook.

Ndërsa 39% e njerëzve ndihen më të mërzitur se miqtë e tyre.

Pin It