FacioMetrics, ndryshimi që pritet të vijë në facebook

dfdd

Sëfundimi Facebook ka blerë FacioMetrics, kompania e cila krijon programe kompjuterike për njohjen e fytyrës.

Nga njohja që programi do t’i bëjë fytyrës do mund të maten reagimet e njerëzve, për shembull buzëqeshjen për një like.

“Mënyra se si njerëzit komunikojnë po ndryshon dita-ditës dhe efektet e ndryshme i lejojnë njerëzit të shprehen në mënyra të reja zbavitëse e krijuese”, tha një zëdhënës i Facebook për agjencinë e lajmeve AFP.

Me këtë risi duket sikur facebook do të jetë konkurentë me një tjetër rrjet social, Snapchatin.

Pin It