Familja, edukimi dhe prindërimi në kohët moderne

 

Miq të ‘Spektrum Jetësor’ ishim në studio me sociologun Gëzim Tushi.
Folëm për edukimin e fëmijëve, për artin e prindërimit dhe sfidat që has sot familja,ky institucion i rëndësishëm i shoqërisë.

Emisionin e plotë mund ta dëgjoni në soundcloud.com

 

Pin It