“FIFA Puskas Award” fitohet nga Wendell Lira

Goli më i mirë i vitit i njohur si “FIFA Puskas Award” i është dhënë futbollistit Wendell Lira nga Brazili.

Sulmuesi brazilian, Lira këtë gol mjaft të bukur e ka shënuar në kuadër të ligës elitare braziliane, Goianase. Sulmuesi realizoi golin e fitores me gërshërë, ku skuadra e tij triumfoi me rezultat minimal 1-0.

Shihni më poshtë tre golat finalistë në garë si dhe golin fitues:

https://www.youtube.com/watch?v=NG-d-aHadKo

https://www.youtube.com/watch?v=bOX2QpfMkq4

https://www.youtube.com/watch?v=6R83-dxs3lc

Pin It