“Filozofikja”, mesazhe optimiste përmes filozofësh

Ishim në bisedë me me Eva Muratin dhe Lisiar Rosenin për të folur për revistën filozofike- letrare “Filozofikja”. Një revistë ndryshe që përcjell mesazhe pozitive e motive frymëzuese.

https://soundcloud.com/spektrum-group/filozofikja-mesazhe-optimiste-permes-filozofesh

Pin It