Fjali që mund të ndryshojnë mënyrën si jetoni jetën

 

preview

  1. Njerëzit nuk janë kundër teje, ata janë thjeshtë për veten e tyre
  2. Ngjit malet jo që bota të të shohë ty, por që ti të shohësh botën
  3. Mëson më shumë nga dështimi, se sa nga suksesi. Mos e lër të të ndalë. Dështimi ndërton karakterin
  4. Rreziku më i madh nga të gjithë – është rreziku i të kaluarit të jetës tënde, duke mos bërë atë që do, me idenë se mund të “blesh” lirinë për ta bërë më vonë
  5. Shko atje ku të lartësojnë, jo atje ku të tolerojnë
  6. Personi me të cilin do të kalosh më shumë kohë në jetën tënde, është vetja jote, kështu që përpiqu ta bësh veten tënde sa më interesante që të jetë e mundur
  7. Nëse i pranon limitet e tua, atëherë mund të shkosh përtej tyre
  8. Njerëzit thonë shpesh se motivimi nuk zgjat. Epo, edhe një banjë e mirë nuk zgjat shumë. Prandaj rekomandohet që të bëhet përditë
  9. Çdo njeri që takoni ka frikë nga diçka, dashuron diçka, dhe ka humbur diçka
  10. Rehatia është armiku i arritjeve
Pin It