Fotot më të vjetra me ngjyra, që na tregojnë si ishte bota 100 vjet më parë

Shitëse lulesh në Paris, 1914

Motra të ulura në kopësht, duke lidhur trëndafila, 1911

Heinz dhe Eva në rrëzë të kodrës, 1925

Endërrim me sy hapur, 1909

Meditim (Znj. A Van Besten), 1910

Kulla Eiffel, Paris, 1914

Vogëlushja mban në duar një kukull, pranë mjeteve të ushtarëve në Reims, Francë, 1917

Ushtria e Rrugës, 1915

Dy vajza në ballkon, 1908

Vasha e re mes margaritave, 1912

Charlie Chaplin, 1918

Mark Twain, 1908

 

 Bota.al

Pin It