Fragmente nga kopshtet e fëmijëve nëpër botë

Më poshtë do të shikoni pamje nga kopshtet e fëmijëve në vende të ndryshme të bootës. Në secilin shtet, kopshtet e fëmijëve kanë rregulla të ndryshme dhe të vegjëlit edukohen sipas programeve të ndryshme, megjithatë kanë edhe gjëra të përbashkëta.

Në Kinë fëmijët mësojnë të përgatisin ushqim, gjermanët e vegjël mbledhin dredhëza, ndërsa brazilianët e vegjël shikojnë ndeshje futbolli.

Gjermani

kopsht-fem-00002

Kinë

kopsht-fem-00001

Korea Veriore

kopsht-fem-00006

SHBA

kopsht-fem-00010

Korea Jugore

kopsht-fem-00005

Emiratet e Bashkuara Arabe

kopsht-fem-00012

Japoni

kopsht-fem-00004

Kanada

kopsht-fem-00009

Francë

kopsht-fem-00008

Brazil

kopsht-fem-00007

Etiopi

kopsht-fem-00003

Pin It