‘Fukushima pa jetë’ që nga tërmeti i 2011

Fotot më poshtë tregojnë si ka mbetur Fukushima pas tërmetit 8.9 ballë në vitin 2011.

Këto imazhe janë sjellë nga fotografi Arkadiusz Podniesinski ku çdo gjë duket e paprekur që nga ajo kohë me qytete të braktisura dhe pa shenja jete.

256315

256309

256314

256311

256312

256310

Pin It