GALERIA

Qielli i Marsit përshëndet pranverën me Super Hënën

Qielli i Marsit përshëndet hyrjen e pranverës me Super Hënën e dytë të vitit 2020 dhe një karusel planetesh me ...
Read More

Ishujt e bukur ku ska ndotje

Pamjet që sjellim në galeri zbulojnë fragmente magjepëse nga arqipelagu i San Blas, një vend përrallor i cili nuk është ...
Read More

Puka zbardhet nga dëbora, shikoni imazhet e mrekullueshme

Dita e sotme ka patur reshje shiu dhe dëbore në zona të ndryshme të vendit. Bora i ka dhënë një ...
Read More

Lexuesit dhe të lexuarit nëpër botë në objektivin e aparatit fotografik

Chiang Mai, Tailand, 2010 Steve McCurry ka publikuar fotografitë e njerëzve të ndryshëm në 30 shtete të botës teksa lexojnë ...
Read More

Imazhet më të bukura të 2019-ës të kapura në momentin e duhur

Konkursi për fotografitë e Natyrës “Photographer Of The Year 2019” ka zgjedhur fituesit e saj, imazhe të bukura të zgjedhura ...
Read More

Dita e parë e shkollës

Shqipëri Gjermani SHBA Indi Japoni Francë Vietnam Johanesburg, Afrika Jugore Ukrainë ...
Read More

Mrekullia e krijimit!

Sa bukur krijon Ti, o Zot! ...
Read More

“Jemi në luftë me natyrën. Nëse fitojmë, do të HUMBASIM”, Hubert Reeves

Jemi në luftë me natyrën. Nëse fitojmë, do të HUMBASIM Hubert Reeves ...
Read More
Pin It