“Gënjeshtrat dallohen menjëherë”…/Thënia nga Karlo Kolodi

  1. Mos u beso atyre që të premtojnë se do të të pasurojnë brenda ditës.
  2. Mjerimi, kur është mjerim i vërtetë, e kuptojnë të gjithë, edhe fëmijët.
  3. Fëmijëve që u pëlqen llastimi dhe duan të bëjnë sipas qejfit, heret a vonë do të pendohen.
  4. Gënjeshtrat dallohen menjëherë, sepse ose kanë këmbët e shkurtra ose hundën e gjatë.
Pin It