“Gjuha shqipe mes madhështisë dhe vështirësive”, Klodeta Dibra

https://soundcloud.com/spektrum-group/gjuha-shqipe-mes-madheshtise-dhe-veshtiresive-klodeta-dibra

Ishim në studio me profesoren Koldeta Dibra për të trajtuar disa çështje tepër të rëndësishme të gjuhës shqipe mes gjithë ndryshimeve e pengesave që hasen. Herë-herë harrojmë se gjuha na përqafëson, njëson e tregon shumë për ne, për të djeshmen, të sotmen e të shkuarën. Ndaj ju ftoj ta ndiqni të plotë këtë intervistë dinamike , kur shqetësimi kryesor mbetet rujatja e paster e gjuhës, themelit të identitetit të një kombi.

Pin It