Google Flights, shërbimi që ju kursen para për udhëtimin

google-flights-price-tracking-640x377-1

Google Flight është një nga shërbimet që ju vinë në ndihmë për të gjetur bileta më të lira të udhëtimeve duke kursyer para. Google Flights ofron karakteristika të tilla  si një kalendar i dobishëm për të mësuar kur çmimet janë të lira.

Nga përditësimi i Google Flights që është  lëshuar do të njoftojë përdoruesit se për sa ditë çmimi i një fluturimi pritet të rritet. Një tabelë do të shfaqet dhe do të jap informacion se sa kostoja do të rritet. Ai gjithashtu do të shfaqë këshilla shtesë për uljen e çmimeve të tilla si duke vendosur për një aeroport të afërt ose të zgjedhin për të udhëtuar në datat alternative.

Informacioni jo gjithmonë do të jetë plotësisht i saktë që do të bazohet në tendencat historike, por ajo me siguri do të japë përdoruesve një ide se si ata mund të kursejnë sado pak edhe nëse kjo kërkon që ato të kalojnë  datat e tyre të udhëtimit për pak ditë.

Pin It