Greqi, gazetarët në grevë

16matvienko-greece_19

Prej orës 6 të mëngjesit, kanalet televizive e radiofonike, si dhe agjencitë e informacionit nuk transmetojnë asnjë lajm. Për të dytën herë brenda një jave, sindikatat e gazetarëve në Greqi kanë shpallur një grevë 24-orëshe.  Greva zhvillohet një ditë para asaj të përgjithshme të sindikatave greke të sektorit publik e privat. Ato protestojnë ndaj projektligjit të ri të Pensioneve, të cilin qeveria synon ta miratojë pasi gjendet nën presionin e kreditorëve.

Pin It