“Hakmarrja më e mirë është ajo që nuk kryhet”…

Hakmarrja më e mirë është ajo që nuk kryhet. Revanshi më i mirë është t’i buzëqeshësh urrejtjes, të mbysësh zemërimin dhe t’u tregojmë të tjerëve se mund të jemi të lumtur. Sepse nuk ka strategji më të mirë se sa ajo e të vepruarit me qetësi dhe urtësi, të ecurit përpara me shikim të vendosur dhe zemër të qetë, me vetëdijen se ka pesha që nuk duhet t’i mbajmë mbi vete për shumë kohë.

 

 

Pin It