Hamilton, ‘kryeqyteti i ujëvarave’ në Kanada

Qyteti Hamilton në Kanada dikur qytet industrial sot njihet si “kryeqyteti i ujëvarave” në botë. Hamilton çdo vit organizon një festival, i cili përfshin dhe vizitat në këto ujëvara, një aventurë kjo e pëlqyer prej turistëve.

Për ujëvarat e Niagarës që ndodhen në kufirin SHBA- Kanada keni dëgjuar të gjithë, mirëpo pak njerëz e dinë se në lumin Niagara ekzistojnë dhe një mori ujëvarash tjera të mahnitshme. Vetëm në qarkun e qytetit Hamilton ekzistojnë 130 të tilla.

Për më shumë shikoni fotot e mëposhtme:

ujevara-ham-0010-1024x576-1

ujevara-ham-0012

ujevara-ham-0002

ujevara-ham-0004-1024x606

ujevara-ham-0015-1024x768

ujevara-ham-0014-1024x510

ujevara-ham-0009

ujevara-ham-0013

ujevara-ham-0006-658x440

Pin It