Hidhi sytë nga lindja e diellit…

Mos lejo që demoralizimi dhe humbja e shpresës të pushtojë qenien tënde! Hidhi sytë nga lindja e diellit sa herë që përsëritet ky fenomen në çdo mëngjes.  Perëndimi i diellit, nuk është veçse një tregues se ai do të lindë sërish të nesërmen.

Pin It