Hidhmë tek ujqërit, dhe unë do të rikthehem duke udhëhequr kopenë…

 

  1. Kurrë mos kërkoni falje se jeni shumë emocional. Le të jetë kjo shenjë se keni një zemër të madhe dhe nuk keni frikë që të tjerët ta shohin. Të tregoni emocionet tuaja, kjo është një shenjë force.
  2. Në fund, ne ndiejmë keqardhje vetëm për shanset që nuk i rrokëm.
  3. Një ditë, dikush do ju përqafojë aq fort, saqë të gjithë copat e tua të thyera, do të ngjiten sërish në vendin e tyre.
  4. Netët më të errëta prodhojnë yjet më të shndërritshëm.
  5. Ndonjëherë, zgjedhjet e gabuara, na shpien në vendete  duhur.
  6. Hidhmë tek ujqërit, dhe unë do të rikthehem duke udhëhequr kopenë.
  7. Një prej momentet më të lumtur në jetë, është kur hiqni dorë prej gjërave që nuk mund t’i ndryshoni.
  8. Zoti të ka vendosur aty ku ndodhesh në këtë moment për një arsye, mbaje mend këtë dhe beso që Ai po merret me gjithcka…
  9. Me qëllim që të fitosh disa prej ditëve më të lumtura të jetës, ty të duhet të luftosh mespërmes disa ditëve të këqia.
  10. Ata qeshin me mua sepse jam ndryshe; unë qesh me ta, sepse janë të gjithë njësoj. 
Pin It