Hidrocentrali më i madh në botë (Foto)

Energjia e ujit është një nga format që aplikohet në të gjithë botë, sigurisht për vendet që kanë burime të mjaftueshme hidrike.

Këto rezervuare mund të kryejnë edhe funksione të tjera siç janë, peshkimi, noti dhe të tjera. Më poshtë do të shikoni foto nga hidrocentrali më i madh në botë, i cili gjendet në Kinë.

 

Pin It