‘I ftohti siberian’ ngrin ç’ti dalë përpara..

Kur flasim për vende të ftohta, i pari që vjen në mendje është Siberia. Pothuajse çdo gjë në Siberi mbulohet nga akulli e dëbora.

Madje varkat dhe anijet janë ankoruar në bregun e lumit Yenisei, në zonën e tajgës siberiane, jashtë qytetit Krasnoyarsk, në Rusi.  E mesa duket arsyeja është  “i ftohti siberian”.

 

Pin It