IKMT aksion në Durrës për lirimin e hapësorave publike

IKMT

 

Inspektoriati Kombëtar i Mbrojtjes së Teritorit ka vijuar aksionin për lirimin e hapësiarve publike.

Këtë të hënë aksioni ka nisur në qytetin e Durrësit ku janë prishur një sërë objektesh paleje.

Rezulton se  janë shembur rreth 19 lokale të cilë nodheshin në hyrje të qytetit duke zënë hapësirën publike.

Pronarët e lokaleve nuk kanë kundërshtuar asapk aksionin duke lehtësuar në këtë mënyrë edhe punën e punonjësve të IKMT-së.

Pak ditë më parë IKMT ka nisur një askion për prishjen e disa objeketeve që do t`i hapin rrugë projektit për zgjerimin dhe rehabilitimin e rrugës transballkanike.

 

Pin It