Ilaçet kundër pagjumësisë, a duhet t’i përdorim?

Problemet me gjumë janë sfidë për shumë persona që përballen me një gjë të tillë.

Gjumi shpeshherë kthehet në një sfidë për shumë persona. Netët e gjata pa gjumë shkaktojnë lodhje dhe mungesë përqëndrimi nesërmen. Dhe nëse kjo ndodh për një kohë të gjatë, atëherë kthehet në problem serioz.

Po a janë ilaçet zgjidhje për pagjumësinë?

Ilaçet mund të shkaktojnë varësi e në disa raste edhe efekte anësore,

Nëse pagjumësia është një problem për ju, tentoni ta trajtoni atë duke konsumuar çaj kamomil apo të livandos para gjumit.

E nëse patjetër duhet të konsumoni ilaçe përpiquni të zgjidhni të tilla që janë vetëm me përmbajtje bimore dhe natyrale.

 

Pin It