Imunitet i mirë nëse zbatoni këto 8 rregulla

femijet-diell
 Kur sistemi imunitar funksionin siç duhet, ju jeni i shëndetshëm dhe gjasat janë shumë të vogla që të sëmureni.
Për imunitet më të fortë, ushqyerja e shëndetshme, pushimi i duhur dhe fjetja janë kryesore. Por, përveç dietës së mirë dhe gjumit të rehatshëm, ka edhe disa gjëra të vogla që mund të ndihmojnë në forcimin e imunitetit.

Këto 8 zakone duhet t’i bëni pjesë të rutinës së përditshme për të forcuar imunitetin dhe qenë të shëndetshëm.

Kujdesuni për higjienën e trupit
Pini sa më shumë ujë
Qeshni sa më shumë
Dëgjoni muzikë
Merrni rreze dielli
Mendoni pozitivisht
Limitoni sheqerin
Meditoni

Pin It