Instagram ka një inbox sekret, ja si ta gjeni

Instagram-e1462307089425

Ekziston një tjetër inbox që fshihet në aplikacionin Instagram. Njësoj si Facebook, edhe Instagram ka një vend sekret ku fsheh mesazhet nga njerëz që nuk janë miqtë tuaj.

Për të gjetur këtë vend sekret ju duhet thjesht të hapni kutinë e mesazheve dhe të klikoni tek butoni “message requests” (kërkesat për mesazhe), që është me ngjyrë blu.

Brenda tij do të gjeni të gjitha mesazhet nga përdorues që nuk i ndiqni apo nuk ju ndjekin në Instagram.

Pin It