‘Integrimi Europian i të rinjve’

Në emisionin ‘Spektrum Jetësor’ folëm për ‘Integrimin Europian’ dhe përfshirjen e të rinjve në këtë proces.

Ku ndryshojnë të rinjtë shqiptar nga ata europianë, çfarë do të thotë ‘integrim’për ta, si po ndikojnë shkëmbimet e programeve dhe eksperiencave me vendet e tjera.

Këto e çështje të tjera na i solli në studio Arsejda Gjyli, eksperte për Integrimin Europian.

Pin It