iPhone 7 vjen me këtë risi…

 

Duket se njerëzit nuk janë të kënaqur me vetëm 16GB hapësirë, kështu që “Apple” duhet të ofrojë opsione të reja të hapësirës.

Raporti i fundit nga “bgr” thotë se, “iPhone 7” do të jetë në dispozicion edhe në versionin 256GB të hapësirës, që do t’ua lehtësojë njerëzve punën me përmbajtje dixhitale dhe atyre që incizojnë video në 4K.

“Samsung”, njoftoi se ka gati kartat 256GB për celularët “Galaxy S7”, të cilët u lançuan kohët e fundit dhe që mbështesin këto lloj kartash.

Pin It