iPhone 7 vjen me sistem parashute…?! (VIDEO)

Deri ku mund të shkojë imagjinata?

Të gjithë të apasionuarit e iPhone po presin modelin e ri të tij, iPhone 7.

Në internet po qarkullojnw mjaft video ku tregojnë se si mund të jetë iPhone 7.

Një veçori mjaft interesante është sitemi i parashutës. Në rast se telefoni iu bie nga dora apo nga tavolina aktivizohet një sistem balancimi duke përdorur ajrin dhe në këtë mënyrë telefonit i ulet shpejtësia e rënies dhe bie shumë lehtë në tokë duke mos u dëmtuar.

Një tjetër veçri e tij është edhe ekrani i tij i cili pritet të zgjerohet kur na nevojitet një ekran më i madh.

Për të parë nëse me të vërtetë Apple do të vijë me këto risi duhet të presim datën e prezantimit.

Deri atëherë tregohuni të durueshëm.

Ndiqni videot e mëposhtme për të parë risitë.

Pin It