Ja stacionet e reja të linjave të urbanit në Tiranë

download (1)

Një pjesë e mirë e linjave të urbanit në kryeqytet do të ndryshojnë. Mësohet se do të shtohen disa stacione të reja gjithashtu ndryshojnë edhe stacionet për disa nga linjat që përdoren më shumë nga qytetarët, siç janë “Unaza”, “Tirana e re” dhe “Kombinat-Kinostudio”

Në vendim thuhet se shtohet linja “Selitë-Kristal-Qendër-St.Trenit-Allias”, Linja tjetër do jetë “Sauk-Kopshti Zoologjik- Ish St.Trenit” ajo e “Kasharit” do operojë në zonë unazore, rreth zonës së Kasharit

Bashkohet linja “ish-Kombinati i Autotraktorëve-Institut Linja “Laprakë” do të funksionojë në formë unazore deri në Ish Kombinatit Linja e re “Ish st. i Trenit- Sauk-Senatorium”, do zgjerohet Linja “Qyteti Studenti-Jordan Misja” do t’i shtohen stacionet Linja “Procelan” do të ketë një shtrirje deri në Linzë

Linjës “Uzina Dinamo-Sharrë” do ti ndryshojnë stacionet Linjës “Kombinat-Kinostudio” do t’i ndryshojë numri i stacioneve Bashkia e Tiranës propozon ndryshimin e linjave të urbanëve. Vendimi pritet të miratohet në mbledhjen e sotme të Këshillit. Ndryshimi për shkak të rritjes së numrit të banorëve në Tiranë

Pin It