Jeta e përditshme në Korenë e Veriut, vendin më të izoluar

Imazhet e kapura nga vendi më i izoluar në botë, Koreja e Veriut. Koreja e Veriut zbaton politikën “ushtria e para”,  ndaj është shoqëria më e militarizuar në botë, me një total prej 9.5 milionë ushtarësh aktivë, rezervë dhe paraushtarakë.

Një librari e madhe e quajtur Shtëpia e Madhe Popullore e Studimit duket në sfond të këmbësorëve teksa ata kalojnë në një rrugë në Pyongyang, Kore e Veriut. 12 tetor 2015.

Një librari e madhe e quajtur Shtëpia e Madhe Popullore e Studimit duket në sfond të këmbësorëve teksa ata kalojnë në një rrugë në Pyongyang, Kore e Veriut. 12 tetor 2015.

 

Koreano veriorët kalojnë pranë disa veprave teatrore përpara Teatrit të Madh të Pyongyang, Kore e Veriut. 12 tetor 2015.

Koreano veriorët kalojnë pranë disa veprave teatrore përpara Teatrit të Madh të Pyongyang, Kore e Veriut. 12 tetor 2015.

 

Klientët e një hoteli duken në sfondin e një akuariumi peshqish në hollin e Hotel Yanggakdo, në Pyongyang, Kore e Veriut. 12 tetor 2015

Klientët e një hoteli duken në sfondin e një akuariumi peshqish në hollin e Hotel Yanggakdo, në Pyongyang, Kore e Veriut. 12 tetor 2015

 

4

Një vendas pushon teksa merr transportin publik në Pyongyang, Kore e Veriut.

 

Muzgu bie mbi Pyongyang, Kore e Veriut.

Muzgu bie mbi Pyongyang, Kore e Veriut.

 

Një nxënëse e Koresë së Veriut lexon një libër teksa ecën në një zonë banesash Pyongyang.

Një nxënëse e Koresë së Veriut lexon një libër teksa ecën në një zonë banesash Pyongyang.

 

7

Një burrë ecën në një grup banesash në Pyongyang, Kore e Veriut.

 

 

Njerëzit ngasin biçikleta për të lëvizur nëpër qytet, Pyongyang, Kore e Veriut.

Njerëzit ngasin biçikleta për të lëvizur nëpër qytet, Pyongyang, Kore e Veriut.

 

9

Gra koerano-veriore të veshura me fustane tradicionale bëjnë prova përpara festës së 70-vjetorit të partisë udhëheqëse.

Pin It