Jeta është shkretëtirë dhe oaz..

 

“Jeta është shkretëtirë dhe oaz. Na shemb, na lëndon, na mëson, na kthen në protagonist të vetë historisë sonë. Edhe kur era fryn kundër teje, duhet të vazhdosh. Mos pusho kurrë së ëndërruari, sepse tek ëndrra është liria e njeriut”.

/Uollt Uitman/

Pin It