Jeta, Lumturia, buzeqeshja…

…Jeta është e bukur jo për atë që ke, po për ate që jep. Lumturia ndodhet në gjestet e vogla të përditshme, në heshtjet të dëgjuara, në boshlleqet e mbushura, në buzeqeshjet e dhuruara dhe në dashurinë e jetuar. Jeta është e bukur kur e jetojmë lumturinë, e jo kur e ndjekim atë…”

Pin It