Judith Braun, artistja që bën art me gishta

Artistja, Judith Braun përdor qymur drurin si material, ndërsa gishtat e saj si mjet për të realizuar piktura të veçanta. Pikturat e saj janë komplekse, abstrakte, por dhe peizazhe me plot jetë.

Secili punim i saj kërkon dy deri në pesë ditë për të për të marrë formën finale, por dhe muaj të tërë për t’u ideuar dhe konceptuar.

Fotot e mëposhtme tregojnë se çfarë arrin të realizojë artistja Judith Braun.

judith-braun-005-1024x679

judith-braun-004-1024x680

judith-braun-003-1024x685

judith-braun-007

judith-braun-002-1024x687

judith-braun-006-658x479

judith-braun-001

Pin It