Ka dhe pyll të kaltër, gjendet në Belgjikë… (Foto)

Hallerbos, i njohur  me emrin Pylli i kaltër  është një pyll në Belgjikë që në pranverë mbulohet nga miliona lule të llojit zymbyli i egër.

Ky pyll fantastik, çdo vit në muajt prill dhe maj transformohet në një peizazh përrallor. Gjithashtu mes shtresës së gjerë të luleve ndodhen shtigjet gjarpëruese ku njerëzit mund të kënaqen duke shëtitur në këtë ambient të mahnitshëm.

hallerbos-pylli-0008

hallerbos-pylli-0002-1024x682

hallerbos-pylli-0015

hallerbos-pylli-0007hallerbos-pylli-0009-1024x682

hallerbos-pylli-0010

 

 

Pin It