Ka dhe shtete pa asnjë aktivitet bujqësor, ja cilat janë

sng1

Ndër shtetet që bujqësinë e kanë një sektor të rëndësishëm ka dhe nga ato që nuk e përfshijnë fare si sektor. Bëhet fjalë për Singaporin dhe Vatikanin. Singapori është shteti më i madh pa asnjë fermë që ushtron aktivitet bujqësor ne territorin e tij.

screen-shot-2015-12-15-at-22-42-40

Edhe Vatikani gjithashtu është shteti që nuk ka aktivitete bujqësore.

vatican75_01

Pin It