Kalendari historik, 7 nëntor

117

1665 Fillon të botohet gazeta më e vjetër e njohur, London Gazzete, në Londër, Angli.

women-of-colorado-you-have-the-vote-everett

1893- Gratë në Kolorado, SHBA fitojnë të drejtën e votës.

561808-maryrobinson

1990- Mary Robinson është gruaja e parë që zgjedhet presidente e Republikës së Irladës.

1b18c58604ce42fa9b3961a997fd04d71

1996- NASA lançon Mars Global Surveyor.

L'ecrivain Albert Camus (1913-1960) au journal Combat ou il restera de 1944 a 1947, 1946 --- French writer Albert Camus (1913-1960) at Combat paper where he was from 1944 to 1947, 1946  Rue des Archives / Reporters

1913-Albert Camus, dramaturg, eseist dhe gazetar francez, fitues i çmimit Nobel per letersi në vitin 1957

Pin It