“Kam mësuar se ende kam shumë për të mësuar”…

Thuhet se dy gjëra na përkufizojnë ne. Durimi, kur nuk kemi asgjë dhe modestia, kur kemi gjithçka. Mendimtarët më të mëdhenj të planetit besojnë se ata janë mjaft aktivë dhe të rregullt në procesin e të mësuarit, janë studentë të zakonshëm të realitetit dhe të jetës. Maya Angelou ka thënë: “Kam mësuar se ende kam shumë për të mësuar”.

Pin It