Kërkoni ndihmën e shpejtë me orën më të re të Apple OS3

apple-watch-2-battery-and-software

Në Konferencën e Zhvillimit Botëror në San Francisko Apple prezantoi orën më të  re OS3. Pajisja i lejon përdoruesit e saj të telefonojnë shërbimet e emergjencës vetëm me anë të shtypjes për disa sekonda të një butoni. Në varësi të shtetit ku ndodheni, ora do të telefonojë numrin e emergjencës përkatës të atij shteti.

Ora OS3 me anë të një mesazhi do ti dërgojë gjithashtu, vendndodhjen tuaj shërbimit të emergjencës si dhe mund të shfaq informacionin e nevojshëm të ndihmës së shpejtë në varësi të llojit të emergjencës.

Të pasurit e një Ore Apple OS3 në dorën tuaj mund ta bëjë më të lehtë marrjen e ndihmës së shpejt.

Pin It