Kështu duken kopshtet e fëmijëve në disa shtete të botës

Çdo shtet ka rregulla dhe programe të ndryshme në mënyrën sesi ata i edukojnë fëmijët në kopështe .Më poshtë do të shikoni një fotogaleri të kopshteve nëpër botë.

Japoni

Fëmijët japonezë lexojnë letrat që u kanë dërguar bashkëmoshatarët e tyre nga pjesë të tjera të botës.

kopsht fem 00004

Korea Jugore

Ushtrimi në rast në tërmetit

kopsht fem 00005

Korea Veriore

Valle me edukatoren

kopsht fem 00006

Brazil

Që të vegjël brazilianët mësohen ta duan futbollin

kopsht fem 00007

Francë

Në Francë, fëmijët kalojnë shumë kohë duke vizatuar

kopsht fem 00008

Kanada

Në Kanada edukatorët duan që fëmijët të kalojnë sa më shumë kohë në natyrë

kopsht fem 00009

SHBA

kopsht fem 00010

Argjentinë

kopsht fem 00011

Emiratet e Bashkuara Arabe

kopsht fem 00012

Kinë

Fëmijët mësojnë të përgatisin ushqimet për festat dimërore

kopsht fem 00001

Fëmijët mësojnë të përgatisin ushqimet për festat dimërore.

Gjermani

Fëmijët e kopshteve dalin të mbledhin dredhëza gjatë sezonit të tyre

kopsht fem 00002

Etiopi

kopsht fem 00003

Pin It