Këto janë dy risitë e mëdha që do të sjell Iphone 7

Screen-Shot-2016-07-21-at-11.13.16-1024x658

Apple edhe këtë vit na sjell një iPhone të ri. Këtë here thuhet se ka dy risi të mëdha që do të vijnë së bashku me iPhone 7.

Sipas TIME.com, iPhone 7 nuk do të kenë vend për kufjet. Modeli i ri është shumë i hollë dhe më rezistent ndaj ujit, ndaj kjo besohet të jetë edhe një arsye pse do të mungojë ‘xhepi’ i kufjeve. Tani na duhet të përdorim wireless headphones apo connect headphones.

Gjithashtu mësohet se do të ketë ndryshime të tjera teknologjike që do të prezantohen në vitin 2017, vit i cili përkon edhe me 10-vjetorin e iPhone.

Risia e dytë që iPhone sjell është rezistenca ndaj ujit. Nga raportimet e para, mësohet se iPhone do të jetë i gjithi një prodhim kundër ujit. Kompania ka menduar që “të ketë një sistem të balancuar ngjyrash edhe në fotot që bëhen nën ujë.”

Pin It