Ki kurajon për dhimbjet e mëdha të jetës, dhe durimin për ato të voglat

Viktor Hygo:

“Ki kurajon për dhimbjet e mëdha të jetës, dhe durimin për ato të voglat; dhe atëherë kur me mundim i ke përmbushur detyrat ditore, shko fli i qetë.”

Pin It