Kina mahnit me ndërtimin e ‘ishullit të urave’

1-633

 

Kina ka realizuar planin për ndërtimin e një strukture mahnitëse në rrugën drejt Hong Kong. Ura është bazuar në një projekt të inxhinierëve gjermanë, një ishull i tërë dhe një sistem urash i shpikur veçanërisht për ta bërë jetën më të rehatshme e të sigurt për njerëzit.

Ideja erdhi nisur nga fakti se në Kinë njerëzit i japin makinës në anën e djathtë të rrugës, por në Hong Kong ndodh e kundërta pra në anën e majtë .

Për t’ja lehtësuar punën drejtuesit e automjeteve është realizuar ky plan i cili “transferon” të gjithë drejtuesit e automjeteve në mënyrën më të sigurt në anën tjetër të rrugës.

 

Pin It