Konceptimi dhe menaxhimi i fushatave nga studentët

Gjatë fushatave që studentët kanë zhvilluar ndër vite me profesoreshë Edlirën, kanë kaluar momente nga më të ndryshmet, duke filluar që nga procesi brainstorming në klasë, nga ku fillon gjithçka, për të vazhduar më pas me sfidat e punës në grup, studimin e tregut, e deri tek vështirësitë dhe plotësimin me sukses të objektivave.

Por, pse pikërisht kjo metodë mësimdhënieje dhe si ndikon ajo në aftësimin profesional të studentëve?

Ju ftojmë të ndiqni emisionin e plotë!

https://soundcloud.com/spektrum-group/konceptimi-dhe-menaxhimi-i-fushatave-nga-studentet

Pin It